Elske van Lonkhuyzen

Onderstaande tekst verscheen als aankondiging van Elskes verblijf in de Peppelbode, het huisblad van verzorgingshuis Peppelrode.

Beste bewoner van Peppelrode,

Over ongeveer een maand ben ik bij u te gast. Ik word drie weken lang uw huisgenoot met een eigen kamer op de zesde verdieping. Als schrijfster woon, werk en leef ik een tijdje met u mee en dat vind ik een hele grote eer.

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Nijmegen. De verhalen die ik schrijf zijn vaak humoristisch en een beetje vreemd: fantasie en werkelijkheid lopen door elkaar. U kunt mij straks herkennen van deze foto maar voor de zekerheid draag ik ook een naamkaartje. Tussen de middag eet ik in de eetzaal en ik ben van plan veel mee te doen met het programma van Peppelrode.

U bent hopelijk benieuwd naar mij, maar ik ben minstens zo benieuwd naar u. Ik ben benieuwd hoe het leven in Peppelrode eruit ziet. Wat u bezighoudt. Wat u mij kunt leren. Ik ben benieuwd naar uw verhalen. Schrijvers zijn daar altijd naar op zoek. De bijzonderste verhalen zitten soms verstopt in hele eenvoudige, alledaagse momenten.

Ik wil u heel graag leren kennen dus stapt u gerust op me af voor een gesprek, een kopje koffie, een potje biljart of een advocaatje met slagroom in het Belgisch café.

Tot ziens!

Elske van Lonkhuyzen

Advertenties

3 gedachtes over “Elske van Lonkhuyzen

  1. Lief stukje! Als ik in Peppelrode woonde, en wist hoe het internet werkte, zou ik je naar aanleiding hiervan zeker op een advocaatje trakteren. :] Veel succes en plezier daar! Groetjes/Myrna

  2. Elske ik wens je veel succes en (schrijf)plezier in Peppelrode en ik ga het project met belangstelling volgen. Vr. Groet José den Heyer

  3. Bijzonder, vreemd en grappig, die andere kant van de bewoners van Peppelrode. Daar waar ik werk.
    Groet, Maaike

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s